Nonie Ninot ツ Nonie Ninott ♥`

Saturday, 7 July 2012

2 Years Jadi Olahragawati Sekolah ! Alhamdulilah

Assalamualaikum , heyy . morning . wow ! lame gila tak update blog . sape yang rindu aku , angkat tangan ? hmmm ouhhh ! ramai gila . tocey tocey . tuihh ! perasan . hehe . btw , minggu lepas sekolah aku buat sukan sekolah . dan bohong laa kalau aku tak terlibat kan . memang niat tak nak masuk tahun nih , tapi cikguu . hmm aku kesian kat cikgu , pening kepala cari budak untuk msuk acare . aku pon masuk laa . aku kesian kat cikgu . aku REPEAT sbb aku kesian kat cikgu . tapii knp ade yang jeles sangat dengan aku . yaaaaaa . mybe tahun lepas aku dah jadi olahragawati , dan mesti dorang pkir tahun nih pon aku nak rebot status tuh jugak kann . ouhh ! shittt . aku tade niat pon . aku msuk bnyak acara pon sebab tade orang nak wakil dari rumah sukan aku . remember that ! okeyhh , forgett ittt .

act , aku hppy dapat jadi olahragawati untuk tahun yang kedua even bende tuh aku tak jngke aku boleh dapat thun nihh . yaaaa , congrate to me . ouhh , tocey tocey . hehe . aku masuk 4acara dalam sukan sek . alhmdulilah semua aku dapat emas . 100m, 200m, 400m, dan lompat jauhh . yaaaaa , aku bngge ! sbb tahun ni tahun terakhir , aku ade kat sekolahh . so , aku happy sbb tahun terakhir aku bole dapat jadi olahragawati sekolah .  Thank God ! dan bende tuh akan jadi the best memories in my lifeee . aku akan ingat sampai matii :) okeyhh chaw duluu . byeee .. copp ! aku nak share satu photo dengan korang :-
with my bestiieee . I Love Die until Diee ..

Note Purple : Aku rindu kat die . Die pergi belajar jauh sangat tinggalkan aku ( Melaka --> Terengganu ) . Tapi aku percaye kesetian die . Take Care My Baby . Kite Tunggu Awak Kat Sini . ILoveYouSoMuch !!

✖ ThankYou Fer Reading . Click Like Kalau Suke . Please ! Leave Your Comment ✖

 Stalkers | Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
 
Copyright © . All Right Reserved by Nonie_Ninot