Nonie Ninot ツ Nonie Ninott ♥`: Kalau macam ni , tak pyah belajar pon takpeee -.-

Sunday, 20 May 2012

Kalau macam ni , tak pyah belajar pon takpeee -.-

Peace yaw ! (\/) 
Asslamualaikum , heyy . fuhh , fuh , fuhhh ! *tiup blog yg dah berhabuk* sape rindu aku , angkat kaki . whoaaa ~ ramai jugakk *terharu* maaf ye pakcik makcik sekalian . bukan tak nak updated , sumpah tade mood nak update , sejak blog kena hacker ken . errk' okeyh , lupekan jeh . da seminggu berlalu aku hadapi mid-year exam . ade yang susah , ade yang senag dan ade yang stabil . hehe . aku cuba ape yang aku mampu . aku harapkn result yang baik , dengan care yang betul . bukan copy paste answer orang . tak baik , tak baik ye anak-2 . take notee !

seriusly , aku rase aku bz tahun nihh . mcam-2 kelas cikgu buatt . tiap-2 hari balik pukul 5 lbih . sampai hari cuti pon cikgu amik . mase cuti aku penuh dgn jadual kelass . awesome ! but never mind . aku tahu cikgu nak kiteorg berjayee . kalau da belajar kat sekolah dah lebih 11hour , kat ruma tak yah belajar pon tapee ken ? hihi . mne bole 24hour adapp buku jehh . mahu pecah kepale . right ? but nak berjayee tak salah ken . try your best ! btw , exam aku belum hbis lagii . wish me luck ! and sebelum tuh , aku nak tinggalkan sdikit memori aku dgn sahabat akuu . jgn buat muke bosan , sbb memori ini sngat mngmbirakan . see....

 the best memories . i will remember until die ! i love them so much . kbaii :'>


✖ ThankYou Fer Reading . Click Like Kalau Suke . Please ! Leave Your Comment ✖

10 comments:

  1. hehe . biasa laa tu . adat belajar .
    chaiyokk ! :D

    ReplyDelete
  2. thanx yahhh , yupp . insyaAllah . support me okiess ? ;'>

    ReplyDelete
  3. Auww ~ cmelnya dia :D btw goodluck for exam ^^v

    ReplyDelete
  4. Hanim Irsyd : thankyouu . be strong !

    ReplyDelete
  5. ChEnTA LieYza : lalala . thankkyouu awak !

    ReplyDelete
  6. Amirah Amru : you more dear . btw , thanx okeyh !

    ReplyDelete

 Stalkers | Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
 
Copyright © . All Right Reserved by Nonie_Ninot