Nonie Ninot ツ Nonie Ninott ♥`: New Blog . Rindu kat Old Blog !

Saturday, 12 May 2012

New Blog . Rindu kat Old Blog !

Sape tak sakit hati kan , blog yang terlalu lame korang guna . da mcm-2 post korang updated , kat situ la korang mengumpat orang , kat situ lah korang crite kesedihan , kgembiraan korang . dah beribu orang follow lgii . tibe-2 kena hackerr ! mesti geram sangat kan . okeyh , yang tuh dah kena pada blog lame . aku kena hacker , waktu aku follow blog someone ni . die mntak aku follow blog die . aku follow jelaa , sbb aku mmg suke blogwalking ni . cop-2 , sehari lepas tu aku buka . hmm tskk tsskk ! nak nangis aku weyhh :'< kalau aku dapat manusia ituu , aku rase macam nak potong die halus-2 , masak sup ! ape la die jeles sngat ken ? huh ! sabar .. dan aku sngat memerlukan kesabaran bila aku buka blog lame aku , dengan lagu ape kejadah mendayu-2 . grrr ! memaki jeh bila aku buka .

firstly , aku memang pkir da tak nak buat blog . seriusly , malass sangat . but , memang rase len . so , nak tak nak terpakse buat . lagi-2 bila dengar member aku cite pasal blog . errkk' panasnye telingaa . huuu -.- ape bole buat , lupekan je la blog lamee . tapi rinduuuu tahuu ! never mind . mule hidup dengan blog baruu . baii old blogg . i'll miss youuu :'( kbaiii
✖ ThankYou Fer Reading . Click Like Kalau Suke . Please ! Leave Your Comment ✖

5 comments:

  1. eyhh tak puas ati apa ntah org tu, nk hack2 ni knpa.. esh3

    ReplyDelete
  2. wahh !!kena hati hati ni ~~
    macam mane kena ? awak follow die then ??
    nanti cter, gtau kat ruangan komen ok
    nk tau sangat . .
    kami kena hack kat fb lama jer
    btw, follow sini ok


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  3. ha aa ,tkut lah cmni ..ce cite cmana leh hack ~waa kejam itu org !

    ReplyDelete
  4. sabar jew la. bahaye skunk ney. org suke hack-2 blog org. emm. kena hati-2!

    ReplyDelete
  5. i hate hacker..xpelah dear..the new one is nice also..keep it up..i'll always visit ur blog..keep in touch k..wat entry y best2 lg..=)

    ReplyDelete

 Stalkers | Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
 
Copyright © . All Right Reserved by Nonie_Ninot